Cissi, Roger och Bella

crbtop

När vi tog kontakt med Assistansförmedling var vår lilla Bella bara 6 år och hon hade inte personlig assistans beviljad. Vi ville ha hjälp att hitta ett bra assistansbolag som kunde hjälpa oss att ansöka om assistansersättning.

Assistansförmedling tog fram ett väldigt bra bolag som har skött hela ansökan åt oss. Juristen som har hjälpt oss var med på hembesöket med Försäkringskassan och det kändes väldigt skönt. Bolaget tog hand om allting och vi behövde inte tänka på någonting. När beslutet om personlig assistans kom från Försäkringskassan stämde det väl överens med det antal timmar vi ansökt om och nu var det bara att komma igång med själva assistansen.

Förutom vi föräldrar, så hoppar även Bellas morfar in och är assistent ibland. Vi kom igång väldigt snabbt med Bellas assistans, faktiskt samma dag som beslutet från Försäkringskassan kom!

Nu har vi inte jättemycket kontakt med vårt bolag utan allt flyter på väldigt bra. När vi har några frågor eller om vi behöver någon hjälp från bolaget så finns de alltid där och vi får alltid snabb återkoppling.

Kontakten med Assistansförmedling upplever vi som väldigt positiv. Allt vi ville få reda på fick vi reda på. Vi fick mycket information och mycket bra fakta.  Vi tycker de gör ett kanonjobb som hjälper familjer att ta fram bolag som passar just dem.  Assistansförmedling kunde inte ha gjort något annorlunda. Det sättet de hjälpte oss på var jättebra, det går inte säga något annat!

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10