Katarina och assistent

hatop

Tidigare stod jag helt själv men nu vet jag att jag alltid kan ringa till Robert eller Maja och det känns bra

Assistansförmedlings tjänst tillförde mig ett lugn, jag slapp stå själv i beslutet av vilket bolag jag skulle välja. Robert kan sin sak och han visste vad som skulle passa mig. Det bästa med Assistansförmedling är att de är trevliga att ha att göra med och att de alltid svarar när man ringer till dem. Tidigare stod jag helt själv men nu vet jag att jag alltid kan ringa till Robert eller Maja och det känns bra.

Innan jag tog kontakt med Assistansförmedling hade jag haft ett och samma kooperativ i över 20 år. Tyvärr tröttnade jag på kooperativet då jag var tvunget att sköta allt på egen hand. Nu ville jag istället ha ett bolag som kunde stötta mig lite mer och som jag kunde ha ett nära samarbete med.

När jag tog kontakt med Assistansförmedling gick allt väldigt kvickt. Robert tog fram fyra olika förslag på bolag till mig och det var framför allt ett av de bolagen som jag fastnade för direkt. Bolaget gav ett väldigt bra intryck och jag bestämde mig för att gå över till dem.

Bytet till nya bolaget gick väldigt enkelt även om jag var lite nervös. Jag behövde inte göra någonting utan mitt nya bolag skötte hela övergången vilket kändes mycket skönt!

Jag tog med mig alla mina assistenter till bolaget då jag trivs väldigt bra med dem. Assistenterna blev väldigt nöjda med sina villkor hos bolaget då de fick en löneförhöjning med ungefär 10 kr per timma. De känner också att de får ett bättre stöd av nya bolaget. Bolaget jag har idag har hjälpt mig att förstå mig själv och min funktionsnedsättning. De finns alltid där när jag behöver dem och de lyssnar alltid på mig.

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10