Assistansanordnare i Västerås

Assistansanordnare i Västerås

Är du i behov av personlig assistans i Västerås? Via en assistansanordnare, antingen en privat eller via Försäkringskassan, kan du få hjälp att bli matchad med en personlig assistent som passar dig perfekt.

Alla har vi olika behov och för att du ska få en så enkel, smidig och rolig vardag som möjligt är det naturligtvis viktigt att din personliga assistent kan anpassa sig efter dina intressen, ditt schema och liknande. Vissa behöver endast assistans någon eller några dagar i veckan, medan andra behöver hjälp varje dag, varje timme på dygnet. Oavsett hur dina behov ser ut kan du garanterat få bra hjälp via en assistansanordnare i Västerås.

Bra alternativ i Västerås

I Västerås kan du enkelt hitta en duktig assistansanordnare som hjälper dig hitta rätt personlig assistent. Tillsammans med assistansanordnaren får du som brukare naturligtvis vara med när du väljer ut din assistent, det är trots allt du som ska trivas med assistenten. Många gillar att bli matchade med någon i sin egen ålder, något som brukar funka om du är runt 20 år och uppåt. Är du barn går det såklart inte, men det går naturligtvis att hitta bra assistenter som fungerar perfekt med både yngre och lite äldre barn.

Olika arbetssätt utifrån behov

Vissa personer med funktionsnedsättning i armar och ben kan behöva personlig assistens som hjälper till med just det – att vara personens armar och ben. I andra fall kan en person snarare behöva hjälp med stöd, exempelvis om person lider av svår narkolepsi. Här kan det mer handla om att assistenten finns närvarande och hjälper till vid eventuell kataplexi. Beroende på behoven kan det behövas assistenter som har mer erfarenhet och mer utbildning för att kunna möta de krav och ansvar som följer med en brukare som har mer komplexa svårigheter. Ibland kan även fysisk styrka vara viktigt för att klara av dagliga arbetsuppgifter. Är det en brukare med väldigt svåra begränsingar i sin rörelse kan tunga lyft och liknande manövreringar vara nödvändiga. Självklart finns det även hjälpmedel för just detta för dem som inte är fysiskt starka. Kontakta närmsta assistansanordnare i Västerås och få hjälp att hitta en perfekt assistent för just dina behov.

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10