Är det krångligt att byta bolag?

Nej det är inte krångligt! När vi tillsammans med dig har hittat det assistansbolag som passar din situation bäst sköter ditt nya bolag hela övergången. Du behöver därmed inte sköta kontakten med det gamla bolaget alls, om du inte vill det förstås.

Det nya bolaget skriver anställningsavtal med de assistenter du vill ha med dig. Vi ser alltid till att assistenterna får minst lika bra villkor som de haft tidigare. Detta är mycket viktigt för att du ska få med dig din personal till ditt nya bolag. De assistenter du inte vill ha med dig sägs automatiskt upp av ditt gamla bolag vid bytet.

Assistansförmedling finns alltid till hands både innan och efter bytet av assistansbolag.

Tar det lång tid att byta bolag?

Det brukar gå väldigt snabbt. Från det att du kontaktat oss kommer vi plocka fram förslag inom 24 timmar. Bolagen kommer att ha möjlighet att träffa dig omgående. Det är sedan helt upp till dig när du vill gå över till ditt nya bolag. Ofta har man en uppsägningstid på upp till tre månader hos det gamla bolaget, ibland går det dock att förhandla bort uppsägningstiden.

Kontakta gärna Robert om du har fler funderingar kring byte av bolag. Maila robert@assistansformedling.se eller ring 020-191010.

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10