Välja eller byta assistansföretag – därför ska du anlita hjälp

Välja eller byta assistansföretag – därför ska du anlita hjälp

Är man berättigad assistans kan man antingen välja att verkställa sina insatser på egen hand eller med hjälp och stöd från ett assistansföretag. Dom allra flesta väljer det sistnämna eftersom det medför både trygghet och enkelhet att lämna över det i händerna på ett företag som är insatta inom området. Man får hjälp att anställa rätt personal samt förvalta ersättningen på rätt sätt. Står man inför att välja ett assistansbolag för första gången eller om man funderar på att byta till ett annat finns det flera fördelar med att vända sig till ett företag som ägnar sig åt assistansförmedling.

Stort utbud av företag

Idag finns enormt många assistansföretag att välja bland oavsett om man är bosatt i en stor stad som Göteborg eller på en mindre ort. Dom flesta har sina för- och nackdelar och inget företag passar för alla. Man arbetar på olika sätt och har olika former av värdegrunder och det är av största vikt att man har ett samarbete som man känner sig både trygg och nöjd med.

Ska man välja ett assistansbolag i exempelvis Göteborg kan man välja och vraka bland otroligt många aktörer och det kan bli rörigt att göra det på egen hand. Det stora utbudet i stora så väl som i små städer är en stor anledning till varför man bör vända sig till en assistansförmedling för att få hjälp med beslutet.

Oberoende hjälp utifrån dina krav

Assistansförmedling.se är just en assistansförmedling som erbjuder oberoende hjälp för den som ska anlita ett assistansföretag för allra första gången men även för den som har planer på at byta. Man lägger själv fram sina specifika krav och önskemål där förmedlingen sedan jämför olika bolag och presenterar dom som matchar. Man är givetvis själv den som fattar det slutgiltiga beslutet men eftersom det finns så många att välja bland kan det vara skönt att lämna över uppgiften med att jämföra till någon annan. Sker just bytet i Göteborg kommer det bli många assistansordnare att välja på. Därmed blir det ännu en fördel att någon annan ”filtrerar” före valet ska ske.

Valet blir enklare

Med tanke på det stora utbudet, inte bara i Göteborg utan i hela landet, är det både svårt och jobbigt att leta rätt på alla potentiella assistansföretag som finns att välja bland. När matchningen som en assistansförmedling utför är gjord blir valet genast mycket enklare. Det som finns kvar att välja bland då är företag som uppfyller personliga krav och önskemål och man väljer då det man känner mest förtroende för. Givetvis kan det vara bra att personligen träffa några företag innan man fattar beslutet men man kommer en bra bit på vägen utan att behöva lägga ner en massa jobb och tid själv.

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10