Lotta och Alma

latop

När vår flicka fyllde tre år blev hon beviljad personlig assistans från kommunen. Av en tillfällighet kom vi i kontakt med Assistansförmedling och det var lite tur för vi visste inte någonting om privata assistansbolag. Vi visste bara att det fanns en djungel av bolag.

Jag hade ett väldigt bra samtal med Robert, han var tydlig och snabb. Samma dag som jag tog kontakt med Assistansförmedling fick jag förslag på två bra bolag. Vi valde det stora bolaget då de hade flest jurister som kunde hjälpa oss i kontakten med Försäkringskassan.

Bolaget är väldigt enkelt att ha och göra med och när vi hade valt dem kom assistansen igång direkt. Allt fungerar så smidigt och vår arbetsledare svarar alltid på våra frågor både via mail och telefon.

Det är fantastiskt att Assistansförmedling finns då de är väldigt pålästa och har koll på bra assistansbolag. Det var en genväg för oss att ta hjälp av Assistansförmedling då vi själva slapp ringa runt till en massa bolag. Vi rekommenderar absolut Assistansförmedling, deras tjänst är klockren.

Kontakta oss för en oberoende och kostnadsfri rådgivning

Ring 020-19 10 10

... eller lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Vi behandlar era uppgifter under sekretess och kontaktar dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

Assistansförmedling - Vi hjälper dig hitta rätt assistansbolag


Ring och ställ en fråga om assistans
020-19 10 10